Masalan luonto- ja kulttuuripolku

Tervetuloa tutustumaan Masalan kylän luontoon ja kulttuurihistoriaan. Masalan polku tuo esille Masalan luontoa, historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta. 

Polun tarkoituksena on antaa asukkaille, satunnaisille kulkijoille ja alueen luonnosta ja historiasta kiinnostuneille mahdollisuus tutustua Masalan kylän vaiheisiin ja sen monipuoliseen kulttuuriympäristöön helpolla tavalla. Polun kokonaispituus on noin 10 km ja etappeja on yhteensä 14.  

Polun kulkureittiä ei ole merkitty maastoon, mutta kohteissa on pystyssä puinen tolppa tauluineen. (Valitettavasti kaikkia tolppia ei enää löydy etappipisteiltä. Etapit 2, 4, 7, 8, 10 ja 14 puuttuvat)

Sivuvalikosta / hampurilaismenusta löytyy myös paikallisten tarinoiden ja kuvien keruupaikka, jonne voit ladata oman tarinasi ja antaa haluamasi julkaisuoikeudet. Voit myös olla yhteydessä petra.vairimaa@evenio.fi -osoitteeseen, jos haluat lisätä tietoja tai toivot muutosta tietoihin. Kiitos!  

Rakennetaan yhdessä Masalan polkua!

Masalassa 14.2.2022

Masalan polku pdf-tiedostona. Lataa tai tulosta mukaasi!

Masalan polku on eMuseossa. eMuseo on digitaalinen alusta, josta löydät myös karttareitityksen. Polku on sekä ruotsin- että suomenkielinen. 

Seuraa ja kommentoi muiden mukana myös Masalan polun Facebook-ryhmää. Luodaan yhdessä tulevaisuutta varten elävää historiaa! Aihetunnisteemme ovat #masalanpolku #masabystigen